Boxer


QuickSpace-Boxer-8x6 workshop ruimte
Opblaasbare Dome vierkant 8m x 6m
Presentatie ruimte opblaasbaar
QuickSpace opblaasbare workshop ruimte
Binnenzijde Vierkante Dome
QuickSpace-Boxer-8x6 workshop ruimte Opblaasbare Dome vierkant 8m x 6m Presentatie ruimte opblaasbaar QuickSpace opblaasbare workshop ruimte Binnenzijde Vierkante Dome

Bel ons @

+31 6 41 67 57 07

Offerte of meer informatie?

Stuur een mail

Meer impressies?

Klik hier

Boxer varianten


Model Lengte Breedte Hoogte Vloeroppervlakte Personen zittend Kleur
Boxer 5 x 5 5 meter 5 meter 2.5 meter 18 m2 15 Wit
Boxer 8 x 6 8 meter 6 meter 2.8 meter 37 m2 40 Wit

Algemeen


Boxer: Een Vierkante of Rechthoekige Dome

 

 • De Boxer is een opvallende vierkante of rechthoekige dome tent structuur met aan een zijde een opening. De Boxer is beschikbaar in twee maatvoeringen. De zijkanten van de Boxer bestaan uit vierkante vakken, die deze structuur een strak en modern uiterlijk geven, en tevens bijdragen aan optimale akoestiek. De openingen van de Boxer structuren kunnen ook geheel naar elkaar toegeschoven worden, zodat de structuur geheel gesloten kan worden.

Toepassingen


 • De Boxer Dome is erg geschikt voor groepen tot aan 40 personen (zittend in theateropstelling). De Boxer kan bijvoorbeeld ingezet worden als break-out ruimte of subruimte op congressen of beurzen. Door het open dak is er optimale ventilatie. De ingang van de Boxer Dome kan zowel verbreed als versmald worden, en kan daarbij ook geheel gesloten worden voor optimale privacy. Door de vierkante of rechthoekige vormgeving wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte op uw congress of event.

LED en branding


 • De Inflatable Boxer domes kunnen door middel van onze LED bars in iedere gewenste kleur uitgelicht worden (ook op afstand).
 • Er zijn tevens verschillende manieren voor branding van de Boxer Domes. Denk bijvoorbeeld aan:
  – Plaatsen van banners of TV’s in en om de Boxer Dome.
  – Ophangen van banners of posters (er bevinden zich lussen op 2 meter hoogte zowel binnen als buiten de Boxer Dome).
  – Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek.
  – De kleur van de LED verlichting die een bepaald thema kan weergeven.

Installatie en demontage


 • De Inflatable Boxer dome kan door ons team snel en eenvoudig geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Omdat dit zo snel kan, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om in een korte tijd (bijvoorbeeld lunchpauze), een grote plenaire hal om te bouwen tot een hal met verschillende break-out ruimtes.Zo kan een hal tijdens een event dag meerdere functies krijgen.

Akoestiek en geluidsdichtheid


 • Door de vormgeving van de Inflatable Boxer dome en de verschillende isolerende luchtlagen, heeft deze structuur een optimale akoestiek en geluidsdichtheid. Hierdoor kunnen ook meerdere Boxer Domes naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht tussen de workshop groepen plaatsvindt.
 • Tevens is de kleine blower totaal geïsoleerd, zodat deze in het geheel niet hoorbaar is.

Overige


 • Voor de installatie van de Boxer Domes is alleen een normale stroomaansluiting van 220V nodig.
 • Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.

RECENTE OPDRACHTEN