Break-Out ruimtes voor event en congres.


Bent u op zoek naar een Break-Out ruimte om bijvoorbeeld workshops in te houden? QuickSpace biedt unieke Break-Out ruimtes aan voor evenementen, congressen en beurzen. Maar ook voor kantoor kunnen onze Break-Out ruimtes een perfecte oplossing bieden.
 

Een break-out ruimte huren
Een break-out ruimte huren

 
Met onze Break-Out ruimtes kunt u bijzondere ruimtes creëren, waar bijvoorbeeld workshops of presentaties in kunnen worden gehouden. Met de inflatable Break-Out ruimtes kunnen grote hallen en zalen eenvoudig worden opgedeeld in verschillende kleinere subruimtes. Zo kunt u bezoekers in een aparte ruimte laten komen en toch op de event vloer blijven.

Onze Break-Out ruimtes zijn zeer snel te plaatsen, en hebben een optimale akoestiek en geluidsdichtheid. Ze worden door middel van luchtstromen opgezet, en kunnen daardoor unieke vormen aannemen die doorgaans met conventionele materialen lastig gecreëerd kunnen worden.

Op deze manier is het ook mogelijk om verschillende Break-Out ruimtes naast elkaar te plaatsen zonder dat er geluidsoverdracht tussen de Break-Outs plaatsvindt.

De voordelen onze Break-Out ruimtes:


  • Gegarandeerde aandacht van uw publiek
  • Een zeer opvallende, vernieuwende en futuristische look
  • Optimale akoestiek en geluidsdichtheid
  • Geen geluid van blowers
  • Eenvoudige installatie en demontage
  • Een economisch aantrekkelijk alternatief
  • Door middel van onze LED techniek in bijna alle kleuren te verlichten
  • Onze domes hebben allen het brandveiligheidscertificaat B1
  • Onze producten zijn duurzaam en circulair.

Diverse soorten Break-Out ruimtes.


QuickSpace biedt een ruim scala aan Break-Out ruimtes, voor verschillende toepassingen en in verschillende afmetingen. Op onze productenpagina vindt u een overzicht van de Break-Out ruimtes die wij aanbieden. Heeft u vragen m.b.t. een van deze structuren, of wilt u advies over hoe Break-Outs ingezet kunnen worden bij beurzen en evenementen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw event, beurs of congres tot een groot succes te maken! Tevens maken wij graag een tekening van uw beursoppervlakte, zodat u een goed beeld krijgt hoe de domes in het geheel passen.

 

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

RECENTE OPDRACHTEN