Unieke break-out ruimtes of subruimtes creƫren op uw congres of conferentie


 

Regelmatig komt het voor dat er (extra) break-out ruimtes of workshop ruimtes nodig zijn tijden een congres of conferentie. Deze workshop ruimtes kunnen gebruikt worden om bepaalde thema’s of onderwerpen te bespreken met groepen mensen.
Het is dan vaak het meest gewenst dat deze workshop ruimtes ook direct in de buurt van het congres en conferentie opgesteld worden, zodat de deelnemers van het congres niet een grote afstand hoeven te overbruggen, en u daarbij veel kostbare tijd verloren ziet gaan.
Daarnaast is het een belangrijk aspect dat deze break-out ruimtes een goede akoestiek en geluidsdichtheid hebben, zodat de groepen onderling geen last van elkaar hebben in deze workshop ruimtes.

 

Break out ruimtes bij conferenties
Een voorbeeld van Break-Out ruimtes bij congressen.

 

QuickSpace biedt unieke subruimtes en workshop ruimtes die eenvoudig direct bij uw congres of conferentie opgesteld kunnen worden. Onze workshop ruimtes en subruimtes bieden plaats van 1 tot aan 1000 of meer personen, bieden erg veel privacy en hebben een optimale akoestiek en geluidsdichtheid. Daarnaast hebben de subruimtes een designvolle en innovatieve uitstraling.

 

Voor het volledige en actuele overzicht van onze verschillende dome subruimtes en workshopruimtes kunt u onze product pagina bekijken.

RECENTE OPDRACHTEN