Een Dome Tent huren


 

Een Dome Tent huren biedt vele voordelen voor het creëren van aparte ruimtes op events, congressen en beurzen. Dome tenten van QuickSpace zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs en hebben blinken uit in een paar belangrijke aspecten.

 

Waarom een Dome toepassen?


Belangrijk is dat dome tenten zeer snel te installeren en af te bouwen zijn. U bespaart hiermee veel kostbare tijd bij het organiseren van events. Daarnaast hebben dome tenten een optimale akoestiek en geluidsdichtheid, waardoor er meerdere naast elkaar geplaatst kunnen worden, zonder geluidsoverdracht tussen de groepen.  De verhuur van Dome Tenten biedt u tevens de flexibiliteit, zodat voor iedere vraag een passende oplossing voor handen is.

 

Dome Tent huren
Een voorbeeld van een Dome Tent. Hier een Dome 8m afgebeeld.

 

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies over het huren van Dome tenten op uw evenement. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Klik op onderstaande links voor een greep uit ons aanbod aan Dome Tenten of kijk op onze product pagina voor het complete aanbod Domes en opblaasbare structuren.

 

RECENTE OPDRACHTEN