Office


Persoonlijk COntact


Lengte Breedte Hoogte Vloeroppervlakte Aantal Kleur
6.8 meter 4.8 meter 2.6 meter 30 m2 tot 35 m2 Max 30 Wit
  • Een Inflatable Office is uitermate geschikt als tijdelijke (afgesloten) presentatie-, workshop-, vergader- of kantoorruimte, bijvoorbeeld binnen voor op uw conferentie of beursstand. Door toepassen van Inflatable Offices kunt u op een eenvoudige en originele manier een grote ruimte opdelen in verschillende kleine ruimtes, die volop privacy bieden voor kleinere sessies en daarbij ook geluidsisolerend zijn.
  • De structuur heeft een opvallend en futuristisch uiterlijk, en kan naar wens d.m.v. onze LED verlichting in verschillende kleuren verlicht worden. Onze Inflatable Offices zijn snel en eenvoudig te installeren en af te breken, zodat u binnen een moment uw open ruimte kunt ombouwen in verschillende kleinere ruimtes.
  • Door de vormgeving en isolerende luchtlagen biedt deze dome structuur een goede akoestiek en geluidsdichtheid, waardoor er ook meerdere naast elkaar geplaatst kunnen worden zonder geluidsoverdracht tussen workshop groepen.
  • Op de Inflatable Offices kunnen op verschillende manieren uw marketing boodschap vertoond worden, zowel binnen als buiten de Office. De Inflatable Offices zijn ruim genoeg om tot 30 stoelen met beamer / scherm / TV te plaatsen.
  • Het materiaal is semi licht doorlatend zodat er een connectie met de ruimte buiten de inflatable behouden blijft.

 

Voor verhuurprijzen van de inflatable Shell en voor vragen of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Zie ons ook op Facebook.

 

Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.klik hier voor meer impressies

RECENTE OPDRACHTEN