Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Opblaasbare bank voor events

OPBLAASBARE BANK

OPBLAASBARE BANK HUREN VOOR EVENTS

QuickSpace biedt verschillende opblaasbare banken aan voor verhuur op evenementen, conferenties of op kantoor. Deze banken hebben een bijzonder uitstraling waardoor ze zich onderscheiden van de andere meubels. Bovendien bieden zij unieke voordelen. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en zeer snel op te zetten en af te bouwen.

Meer information nodig over opblaasbare banken?

Opblaasbare bank

OPBLAASBARE CHESTERFIELD BANK (2 PERSOONS)

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN EEN OPBLAASBARE BANK

Ontdek de unieke voordelen van deze opblaasbare banken.

TRENDY UITSTRALING

Onze opblaasbare banken en meubels vallen op tussen andere meubels die je vaak op beurzen ziet. Ze hebben een innovatieve uitstraling en mensen zijn nieuwsgierig om erop te gaan zitten.

OPBLAASBARE BANKEN MET STEVIGE ZIT

Onze opblaasbare banken hebben een stevige zit, vergelijkbaar met een normale sofa. Door het dikke materiaal zakken ze niet in en bieden ze ruim voldoende steun om er lang op te kunnen zitten.

MAKKELIJK TE VERVOEREN

Mocht je deze opblaasbare banken nodig hebben op een externe locatie, dan is het voordeel dat ze makkelijk te vervoeren zijn erg welkom. Niet opgeblazen zijn het kleine zakken, die in iedere auto vervoerd kunnen worden.

SNEL TE INSTALLEREN

Deze banken zijn met een elektrische pomp binnen 5 minuten opgeblazen. Als ze eenmaal opgeblazen zijn, kunnen ze direct gebruikt worden. Ook zijn ze binnen korte tijd weer af te bouwen.

VOOR BINNEN EN BUITEN

Door het dikke materiaal zijn ze goed bestand tegen regen en andere weersinvloeden, en zo kun je deze banken ook goed bij buiten events gebruiken.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFO OVER OPBLAASBARE BANKEN?

Ontvang onze productbrochure, prijslijst en naar wens persoonlijk advies.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN