impressies

Vind hier impressies van een selectie recente projecten.

Slider

Panorama dome 10m Adobe


Diameter: 8 of 10 meter
Hoogte: 3,2 of 3.7 meter
Vloeroppervlakte: 50 m2 of 79 m2
Aantal personen: 50 – 80
Kleur: Wit

De zogenaamde ‘ Panorama Dome’. Een zeer opvallende structuur met een open dak, waardoor er een zeer ruimtelijk en open gevoel ontstaat. De Panorama Dome is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld beurzen en conferenties, waar u met een groep apart een workshop, break-out sessie of presentatie wilt houden. Omdat de bovenkant open is, kan bijvoorbeeld ook de op locatie aanwezige plafond verlichting toegepast worden.

Door toepassen van Panorama Domes kunt u ook op een opvallende en originele manier bijvoorbeeld een grote ruimte opdelen in verschillende kleine ruimtes, die volop privacy bieden voor kleinere sessies en door de wanden geluidsisolerend zijn.

De structuur heeft een opvallend en futuristisch uiterlijk, en kan naar wens d.m.v. LED verlichting in verschillende kleuren verlicht worden. Onze Panorama Domes zijn snel te installeren en af te breken. Tevens kan op verschillende manieren uw marketing boodschap vertoond worden, binnen en buiten de Dome. De Panorama Domes zijn beschikbaar in 2 maten (8m en 10m diameter) en bieden ruimte voor 50 tot 80 stoelen met bijv. beamer / scherm / TV.

Voor vragen of beschikbaarheid van deze structuren kunt u contact met ons opnemen.

    • Categories: Dome 10m

RECENTE OPDRACHTEN