Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

PRESENTATIERUIMTE OP JOUW EVENT

PRESENTATIERUIMTE CREËREN MET DOMES
Presentatieruimte opblaasbaar

PRESENTATIERUIMTE CREËREN MET DOMES

QuickSpace opblaasbare domes maken het gemakkelijk om unieke presentatieruimtes te creëren op uw evenement, conferentie of kantoor. Onze dome tenten kunnen zeer snel worden geïnstalleerd en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, voor groepen van 1 tot 1000+ personen. Ze bieden ook een optimale akoestiek en kunnen worden verlicht in de kleuren van uw keuze. We hebben zo een presentatieruimte voor elke behoefte.

Dome tent in RAI Amsterdam

PRESENTEREN, WAAR JE WILT

Door de flexibiliteit van onze presentatieruimtes kunnen ze zonder problemen overal worden geplaatst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de presentatieruimte in de buurt van het evenement zelf te plaatsen, zodat het publiek geen lange afstanden hoeft te lopen. Dit bespaart u en uw publiek kostbare tijd.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsisolatie en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij het geven van een presentatie, vooral in een lawaaierige omgeving zoals een beurs of event. Onze producten zijn ontworpen voor een optimale akoestiek. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere presentaties naast elkaar te houden, zonder geluidsoverdracht tussen de domes.

VERNIEUWENDE UITSTRALING

Wanneer u een presentatie geeft, dragen de sfeer en de ambiance van de omgeving bij tot het succes ervan. Onze presentatieruimtes zijn uniek en hebben een vernieuwende en inspirerende uitstraling. Met verlichting kunt u de ruimtes ook een speciaal effect en een unieke kleur geven.

Panorama Dome 10m bovenkant

EVENTLOCATIES KUNNEN MEERDERE FUNCTIES OP 1 DAG VERVULLEN

Met onze flexibele presentatieruimten kan een evenementenhal in korte tijd verschillende functies vervullen. Bij voorbeeld een plenaire zitting ‘s morgens en een ombouw naar aparte zalen voor presentaties ‘s in de middag. Omdat onze ruimtes zo snel kunnen worden geïnstalleerd, is dit allemaal mogelijk.

GELD EN TIJD BESPAREN

Omdat onze presentatieruimtes zo snel kunnen worden opgezet en afgebroken, is het vaak mogelijk om een evenementenlocatie voor een kortere periode te huren omdat er minder op- en afbouwdagen nodig zijn. Het is ook mogelijk dat wij ‘s nachts de op- of afbouw voor onze rekening nemen. Voor evenementenlocaties betekent dit dat zij hun locatie sneller kunnen vrijmaken voor andere evenementen.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRESENTATIERUIMTES?

Ontvang onze productbrochures, prijslijst en een vrijblijvend persoonlijk advies.

Op zoek naar inspiratie voor een volgende event?

RECENTE PROJECTEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.