Verhuur van Subruimtes op Conferenties


 

Eenvoudig extra subruimtes en workshopruimtes op uw conferentie of congres creëren.
 
De verhuur van subruimtes op conferenties kan helpen op het moment dat er op een conferentie behoefte is aan extra ruimtes op workshops of presentaties in te houden.

 

QuickSpace biedt verschillende oplossingen voor het creeren van tijdelijke workshopruimtes en subruimtes op uw congres of conferentie. Onze subruimtes bieden plaats voor groepen tot aan 1000 personen, en bieden tevens veel privacy en geluidsdichtheid zodat u ook meerdere domes naast elkaar kunt plaatsen zonder dat de workshop groepen onderling last van elkaar hebben.

 

Verhuur van subruimtes op conferenties
Verhuur van subruimtes op conferenties.

 

QuickSpace inflatable structuren en ruimtes zijn vernieuwend, blinken uit in design en zijn eenvoudig op te installeren en af te bouwen. Hierdoor kunt u een grote ruimte gemakkelijk opdelen in verschillende kleine ruimtes, met veel privacy en grote geluiddichtheid. Tevens bieden onze Domes economisch een interessant alternatief ten opzichte van conventionele oplossingen.

 

Door de LED techniek zijn de dome structuren in verschillende kleuren te verlichten, bijvoorbeeld in uw eigen huiskleur.

RECENTE OPDRACHTEN