Virtueel 360 graden presenteren vanuit een dome.


Met de huidige maatregelen rondom het corona virus is het niet altijd mogelijk om grotere (internationale) events te laten plaatsvinden. Events kunnen daarom noodzakelijkerwijs wat kleiner van aard zijn, met minder (internationale) bezoekers. Om toch de content van het event een groot bereik te kunnen geven biedt QuickSpace de service om een presentatie of seminar vanuit een Dome op een klein en lokaal event een groot (mondiaal) bereik te geven.
 

Virtueel presenteren vanuit een dome tent
Virtueel presenteren vanuit een dome.

 

Laat de hele wereld meekijken met uw lokale event.


Met onze ‘live stream’ domes kunt u eenvoudig uw lokale presentaties of seminars in 360 graden via een online kanaal wereldwijd uitzenden. En dit kan uiteraard geheel in eigen sfeer en setting opgezet worden, waarbij de kijker in 360 graden de seminar of presentatie kan ervaren. QuickSpace levert hiervoor de gehele technologie zodat u hiermee volledig ontzorgd wordt.

 

Hoe werkt het?


  • QuickSpace installeert op uw locatie of lokale event een of meerdere van onze structuren, zoals (Panorama) domes, cubes en walls.
  • Binnen deze structuur kan de seminar of presentatie gehouden worden, geheel in eigen sfeer en setting.
  • QuickSpace levert de 360 graden camera techniek, waarmee de presentaties worden opgenomen voor latere vertoning, of waarmee de presentatie live via internet kan worden uitgezonden.
  • QuickSpace levert een URL waarop de opname (live) bekeken kan worden. Dit gebeurt via 360 graden views, zodat de kijker de gehele omgeving van de presentatie kan ervaren. Deze video kan ook in uw eigen website geïntegreerd worden.

 

Wat zijn de kosten?


De algemene prijslijst van onze domes en structuren kunt u via onze contact pagina opvragen. De extra kosten voor de video techniek bedraagt €380 per dome, inclusief het beschikbaar stellen op internet. Tijdens de presentaties zal een cameraman aanwezig zijn tegen een uurtarief van €60 per uur. Eventuele video bewerking of integratie van de video in uw eigen website kan tegen een uurtarief van €60 per uur.

RECENTE OPDRACHTEN