Wall


Persoonlijk COntact


Model Lengte Breedte Hoogte Opp Stoelen
Wall 6 6 m 2.5 m 2.5 m 13 m2 variabel
Wall 8 8 m 3 m 2.5 m 22 m2 variabel
Wall 10 10 m 4 m 2.5 m 38 m2 variabel
Wall 12 12 m 4 m 2.5 m 46 m2 variabel
Wall 14 14 m 4 m 2.5 m 54 m2 variabel
Inflatable walls zijn ultiem voor gebruik op bijvoorbeeld beurzen, waarbij ze als afscheidingswand kunnen dienen of als stand-achterkant of zijkant. QuickSpace walls kunnen ook tegenover elkaar worden geplaatst, zodat een afgesloten ruimte ontstaat met 2 ingangen. Op deze manier kunnen 2 tegenover elkaar gestelde walls een perfecte ruimte creëren voor bijvoorbeeld een afgesloten beursstand waarbij privacy gevraagd wordt, of bijvoorbeeld voor presentaties en workshops. QuickSpace walls kunnen in allerlei kleuren verlicht worden voor mooie effecten. Daarnaast kunnen de walls goed gebruikt worden om bijvoorbeeld op te projecteren of om marketing uitingen te plaatsen.

Door de vormgeving hebben onze inflatable walls een zeer goede akoestische en geluid dempende werking, en kunnen ze daarmee goed dienen als afscheidingswand waarbij geluid overdracht moet worden geminimaliseerd.

 

Voor verhuurprijzen van de inflatable Wall en voor vragen of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Zie ons ook op Facebook.

 

Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.

RECENTE OPDRACHTEN