Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke wanden met hoge akoestische demping

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN VOOR KANTOOR

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN VOOR JOUW WERKOMGEVING

QuickSpace ontwerpt en produceert akoestische scheidingswanden voor gebruik op kantoor en werkomgeving. Kantooromgevingen zin vaak onderhevig aan een te hoge dosis ruis en lawaai, wat ongewenst is. Ook wil de inrichting en samenstelling van het kantoor nog wel eens veranderen. Akoestische scheidingswanden zijn hiervoor de oplossing. Ze verminderen het geluid, verbeteren de akoestiek, creëren meer privacy en een prettigere werkomgeving. Daarnaast zijn onze wanden flexibel, waardoor ze mee kunnen veranderen met de omgeving.

Akoestische scheidingswanden voor kantoor

ONS AANBOD AKOESTISCHE WANDEN VOOR KANTOOR

QuickSpace biedt verschillende wanden aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

Een breed aanbod aan akoestische scheidingswanden

ONZE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN OP KANTOOR

Mocht je overwegen deze akoestische scheidingswanden toe te passen op jouw kantoor, dan wijzen we je graag op de unieke voordelen hiervan.

HOOGSTE GELUIDSABSORPTIE

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij scheidingswanden. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. De scheidingswanden gemaakt van akoestisch fiber hebben de hoogste geluidsabsorptiegraad die in de markt verkrijgbaar is.

MODULAIR

Omdat deze akoestische scheidingswanden ook modulair zijn is het praktisch mogelijk om iedere lengte van scheidingswand te creëren. Hierdoor verschaf je jezelf maximale flexibiliteit en ben je ook tijdens het gebruik flexibel door eenvoudig aanpassingen in de opstelling aan te brengen.

MAKKELIJK TE VERPLAATSEN

Onze wanden zijn licht van gewicht, staan uit zichzelf en zijn daarom makkelijk te verplaatsen. Na installatie kunnen de wanden eenvoudig elders opgesteld worden als dat nodig is.

TIJDELIJKE KANTOOR OPLOSSING

Onze akoestische scheidingswanden kunnen naast permanente plaatsing erg goed functioneren als tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld bij het creëren van tijdelijke werkplekken of tijdens verbouwingen.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN