Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Huur een unieke beursstand voor jouw beursdeelname

Beursstand huren? Gunstig en uniek!

UNIEKE BEURSSTAND VOOR VERHUUR

QuickSpace ontwerpt en produceert unieke beursstands, die wij internationaal verhuren voor beursdeelname en congresdeelname. QuickSpace beursstands zijn structuren die door middel van luchtstromen vorm krijgen.

Het huren van een QuickSpace beursstand biedt een aantal unieke voordelen. Naast een verrassend en innovatief design, zijn ze snel een eenvoudig te installeren en te transporteren. Tevens is het ook qua investering een zeer interessant alternatief.

Mobiele beursstand voor presentatie

EEN BREED AANBOD BEURSSTANDS VOOR VERHUUR

QuickSpace biedt verschillende beursstands en dome tenten aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN HET HUREN VAN BEURSSTANDS

Het huren van beursstands biedt een aantal unieke voordelen.

INTERESSANTE PRIJS

Een beursstand laten ontwerpen en bouwen is doorgaans een behoorlijke investering. Door gebruik te maken van de designs van QuickSpace bespaar je een hoop kosten. De standaard designs die wij bieden lenen zich uitstekend voor je eigen verdere invulling en branding, zodat je alle mogelijkheden hebt om een uniek concept neer te zetten.

UNIEK DESIGN

Stand out of the crowd. Onze beursstands zijn erg uniek in design, innoverend en vallen daarom op tussen de conventionele stands, die vaak van hout, plaatwerk en karton gemaakt zijn.

RUIME VOORRAAD 

Wij hebben een ruime voorraad van uiteenlopende designs, en wij leveren deze in geheel Europa. Bij ons heb je dus geen lange aanlooptijd nodig, en kun je in principe enkele dagen van te voren nog een beursstand boeken.

BRANDING

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan onze mobiele beursstands. Bijvoorbeeld door te werken met LED verlichting, waarmee je de structuur je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

 • Plaatsen van banners of TV’s in en om de beursstand
 • Ophangen van banners aan de beursstand
 • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze beursstands kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Ons team kan dit verzorgen, maar het is met onze instructies eventueel ook zelf te doen. Binnen een tot twee uren is de gehele stand inclusief inrichting geplaatst.

HANDIG TE VERVOEREN

Omdat onze mobiele beursstands opblaasbaar zijn, kunnen ze ingepakt worden in een handig te vervoeren zak. Een gemiddelde beursstand kan daarom makkelijk in een normale auto vervoerd worden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER HET HUREN VAN BEURSTANDS?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN