Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Creatieve ruimtes voor vergaderingen

CREATIEVE VERGADERRUIMTE

CREATIEVE VERGADERRUIMTE OP EVENTS HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert al ruim 10 jaar creatieve (mobiele) vergaderruimtes, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Onze vergaderruimte blinken uit in design, creativiteit en snelle installatie en demontage tijden. Daarnaast bieden ze een optimale akoestiek, wat erg belangrijk is bij vergaderingen, en zijn ze in jouw gewenste kleuren te verlichten. Op deze manier is er altijd een vergaderruimte die geheel voldoet aan jouw wensen.

Creatieve vergaderruimte op event

EEN RUIM AANBOD CREATIEVE VERGADERRUIMTES

QuickSpace heeft een ruim aanbod aan ruimtes, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. De ruimtes variëren in grootte van 1 tot 1000 personen, en zijn in vierkante, rechthoekige, ovale en ronden vormen verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen. Klik op een van de modellen voor meer informatie.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

HOE CREËER JE EEN CREATIEVE VERGADERRUIMTE?

Saaie vergaderingen wil je ten koste van alles voorkomen. Er zijn verschillende manieren de creativiteit te bevorderen tijdens een vergadering.

ZORG VOOR EEN INSPIRERENDE OMGEVING

De omgeving waar de presentatie gehouden wordt bepaald voor een belangrijk hoe de boodschap overkomt. Waarom worden bedrijfsevents vaak op externe mooie locaties gehouden? Om even weg te zijn uit de normale kantoor setting, en hierbij meer openheid en interactie te creëren bij het publiek. Welke presentaties kun je je vaak later nog herinneren? Dit zijn vaak ook de presentaties die in een bijzondere ruimte zijn gegeven.

DE IJSBREKER

Soms is het nodig om de spanning eruit te halen aan het begin van de vergadering. Spanning leidt tot geslotenheid, en zorgt voor veel vertraging voor het bereiken van je doelen. Humor, of een verrassende start kan zorgen om deze spanning weg te halen.

EEN CREATIEVE INRICHTING 

Bij een vergadering wil je dat de aanwezigen uit hun comfort zone treden en openheid en interactie vertonen. De inrichting van een vergaderruimte draagt hieraan bij. Op wat voor stoelen gaat we zitten? Of gaan we staan? Staand vergadering schijnt de interactie sterk te bevorderen. Gebruiken we tafels en flipboards? Wat doen we met de catering tijdens de vergadering? Al deze vragen kunnen je helpen de creativiteit van je vergaderruimte te vergroten.

DE JUISTE VERLICHTING

Verschillende kleuren verlichting hebben ieder een ander effect op de gemoedtoestand. Een zeer lichte kantooromgeving kan zorgen voor een natuurlijke reactie van in je schulp kruipen, terwijl een wat gezelligere knusse omgeving leidt tot meer openheid bij personen.

BEWEGEN EN SPEL

Heb je wel een gedacht aan bewegend vergaderen? Beweging kan leiden tot meer interactie. In een vaste starre kring zitten kan soms leiden tot het dichtklappen van mensen.Daarnaast zijn er verschillende spelvarianten die toegepast worden, om de dynamiek tussen personen te verbeteren.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER CREATIEVE VERGADERRUIMTES?

Ontvang onze (technische) brochures en prijslijst.

CREATIEVE VERGADERRUIMTES VAN QUICKSPACE

QuickSpace vergaderruimtes zijn vernieuwende ruimtes die een aantal unieke en creatieve voordelen kennen.

HET WOW-EFFECT

De innovatieve uitstraling en designs van onze presentatieruimtes dragen bij aan een creatieve omgeving. De WOW reactie horen en zien we erg vaak op het moment dat het publiek onze vergaderruimtes inwandelt. Hierbij wordt direct een openheid gecreëerd wat de effectiviteit van de vergadering bevorderd.

VERSCHILLENDE DESIGNS EN KLEUREN

Onze ruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, en kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren of in de kleuren waarmee je een bepaalde gemoedstoestand wilt bevorderen.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij presentaties, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze vergaderruimtes zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen er meerdere ruimtes naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht plaatsvindt tussen deze ruimtes en de verschillende groepen geen last van elkaar hebben.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze vergaderruimtes kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Met ons team kunnen we flexibel op en afschalen, zodat we ook meerdere ruimtes in een mum van tijd kunnen installeren en demonteren. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak een locatie minder lang hoeft te huren, of dat een hal op een event meerdere functies kan krijgen. Bijvoorbeeld een dag deel workshops houden, en het andere dag deel een plenaire sessie. In de lunchtijd, kunnen de ruimtes geïnstalleerd of afgebouwd worden.

BESPAAR TIJD & GELD

Door de snelle afbouw en opbouw is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

Opblaasbare vergaderruimtes hebben hierbij een groot voordeel ten opzichte van het creëren van ruimtes met bijvoorbeeld hout of ander plaatmateriaal.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN