Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke ruimtes voor verhuur op events

DOME HUREN

DOME HUREN VOOR EVENTS

QuickSpace ontwerpt en produceert domes, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Ieder event is uniek en heeft zijn eigen kenmerken en daarbij ook de behoefte aan domes, of het nu om kleine aantallen of grote aantallen gaat.

Door een dome te huren, blijf je flexibel om deze behoefte in te vullen. Wij bieden een ruim assortiment aan domes voor verhuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Dome huren

EEN RUIM AANBOD AAN DOMES VOOR VERHUUR

QuickSpace heeft een ruim aanbod domes voor verhuur, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen. Klik op een van de modellen voor meer informatie.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN DOME VERHUUR

Wat zijn eigenlijk de voordelen van verhuur van domes?

FLEXIBILITEIT

Door domes te huren blijf je altijd flexibel. Omdat ieder event vaak een andere behoefte aan domes heeft, geeft huren een groot voordeel. Wij hebben een groot assortiment domes, waardoor we ook relatief kort voor een event zouden kunnen opschalen of veranderen als dat nodig is.

VOLLEDIGE VERZORGING 

QuickSpace verzorgt het gehele proces. Vaak begint dit bij advisering en intekenen van de producten in plattegronden. Ons team regelt de installatie en demontage op locatie. Eventuele technische assistentie tijdens het event is ook mogelijk.

GEEN OPSLAG, GEEN ONDERHOUD EN REINIGINGSKOSTEN

Door domes te huren bespaar je op opslag kosten en heb je tevens geen onderhoud en reinigingskosten. Het onderhoud en het reinigen van domes is een specifiek vakgebied wat het nodige materiaal en ervaring vraagt. QuickSpace verzorgt dit op een professionele manier.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze dome tenten kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Met ons team kunnen we flexibel op en afschalen, zodat we ook meerdere domes in korte tijd kunnen installeren en demonteren. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak een locatie minder lang hoeft te huren, of dat een hal op een event meerdere functies kan krijgen. Bijvoorbeeld een dag deel workshops houden, en het andere dag deel een plenaire sessie. In de lunchtijd, kunnen de dome tenten geïnstalleerd of afgebouwd worden.

BESPAAR GELD EN TIJD

Door de snelle afbouw en opbouw is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER DOME VERHUUR?

Ontvang onze brochures met gedetailleerde informatie, inspiratie en prijzen.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN