Dome Tent huren voor events en congressen


 

Onze inflatable domes of ’Dome Tent’ structuren zijn opvallende en vernieuwende iglo-vormige opblaasbare tenten die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld evenementen, workshops, presentaties, beursstands, conferenties of promotie-activiteiten. Een Dome tent biedt unieke en verschillende voordelen tot op zichte van conventionele tenten. QuickSpace biedt verschillende Dome tent structuren aan voor verhuur, variërend in grootte en in vorm.

 

Dome Tent
Een voorbeeld van een Dome Tent. Hier een Dome 8m afgebeeld.

 

Een Dome Tent heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn deze zeer snel te installeren en bieden ze een innovatief en verrassend design. Ook hebben ze een optimale akoestiek, wat er belangrijk is bij het houden van presentaties.

 

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies over de inzet van Dome tenten op uw evenement. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Klik op onderstaande links voor een greep uit ons aanbod aan Dome Tenten of kijk op onze product pagina voor het complete aanbod Domes en opblaasbare structuren.

 

RECENTE OPDRACHTEN