|   
Unieke ruimtes voor events en congressen

PROFESSIONELE DOME TENT

DOME TENT VOOR EVENT & CONGRES

QuickSpace ontwerpt en produceert dome tenten, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen.

Onze dome tenten blinken uit in design en snelle installatie en demontage tijden. Daarnaast bieden ze een optimale akoestiek, en zijn ze in jouw gewenste kleuren te verlichten. Op deze manier is er altijd een dome tent die geheel voldoet aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen over onze tent structuren?

Dome tent op event

EEN RUIM AANBOD DOME TENTEN

QuickSpace heeft een ruim aanbod aan tenten, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. De ruimtes variëren in grootte van 1 tot 1000 personen, en zijn in vierkante, rechthoekige, ovale en ronden vormen verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen. Klik op een van de modellen voor meer informatie.

 • Paypal
 • zalando
 • Microsoft
 • Samsung
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Van Nelle
 • Rotterdam Ahoy
 • EasyFairs
 • RAI Amsterdam
 • Jaarbeurs
 • Amsterdome

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN DOMES

Onze domes hebben een aantal unieke voordelen die hieronder te vinden zijn. Een aantal hiervan lichten we wat uitgebreider toe.

UNIEK DESIGN

De innovatieve uitstraling en designs van onze dome tenten draagt bij aan een inspirerende omgeving. Onze domes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, en kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij domes, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen er meerdere dome tenten naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht plaatsvindt tussen deze ruimtes en de verschillende groepen geen last van elkaar hebben.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze domes kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Met ons team kunnen we flexibel op en afschalen, zodat we ook meerdere domes in korte tijd kunnen installeren en demonteren. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak een locatie minder lang hoeft te huren, of dat een hal op een event meerdere functies kan krijgen. Bijvoorbeeld een dag deel workshops houden, en het andere dag deel een plenaire sessie. Bijvoorbeeld in de lunchtijd, kunnen de dome tenten geïnstalleerd of afgebouwd worden.

BESPAAR TIJD & GELD

Door de snelle afbouw en opbouw is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER DOME TENTEN?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

WAT ZIJN DE TOEPASSINGEN VAN DOME TENTEN?

Het gebruik biedt tal van toepassingen bij events en congressen. Hieronder lichten we een aantal toepassingen toe.

CREËREN VAN WORKSHOPRUIMTES

Onze dome tenten worden veel ingezet om workshop ruimtes te creëren bij bijvoorbeeld congressen of evenementen. Event locaties hebben niet altijd (voldoende) ruimtes voor subgroepen. Onze producten lenen zich hier uitstekend voor. Omdat ze eenvoudig overal geplaatst kunnen worden, kun je de workshop ruimtes dicht bij het event plaatsen, zodat jouw klanten niet ver hoeven te lopen.
Meer info

CREËREN VAN PRESENTATIERUIMTES

Wil je een presentatie houden voor een beperkt gezelschap, waarbij veel privacy en geluidsdichtheid gewenst is? Dan bieden domes een goede oplossing. De gesloten ruimtes bieden een uitstekende privacy, en door het ontwerp van de domes is de akoestiek optimaal. Met een TV, beamer en bijvoorbeeld (kleine) geluidsversterking maak je je presentatie setting compleet.
Meer info

SNEL GROTE HALLEN OPDELEN

Met dome tenten is het eenvoudig om een grote hal snel op te delen in verschillende kleinere subruimtes. Met ons team kunnen we dit in slechts enkele uren doen! Op deze manier is het mogelijk om een grote hal op 1 event dag meerdere functies te geven, zoals een plenair deel en een workshop deel.
Meer info

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN