Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

FAQ

Veelgestelde vragen

VIND HIER DE ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Dit hangt af van het type dome of structuur. Voor een gemiddelde dome is dat tussen de 1 en 2 uur. Voor de grotere types kan het langer duren. Omdat we flexibel kunnen opschalen met ons team, kunnen we ook grote aantallen domes / structuren in een korte tijd opzetten en afbouwen.

Onze domes en structuren zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsisolatie. Dit komt door de verschillende luchtlagen, het unieke ontwerp van de wanden en de dikte en hoogte van deze wanden. Op deze manier kunnen verschillende domes en structuren naast elkaar worden geplaatst zonder dat er geluidsoverdracht tussen de (workshop)groepen plaatsvindt.

Wij richten ons momenteel uitsluitend op domes en structuren met bijbehorende LED-verlichting. Voor (technische) apparatuur zoals audio & video en b.v. stoelen werken wij samen met externe partijen.

Duurzaamheid is binnen ons bedrijf een belangrijk thema. Onze producten zijn duurzaam en circulair. Lees meer hierover op onze duurzaamheid pagina.

Al onze producten hebben een brandveiligheidscertificaat volgens het Duitse DIN 4102 – B1.

Ja. Onze producten worden vervoerd op kleine rolcontainers die in iedere lift passen.

Een aantal van onze producten zijn ook voor buiten geschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Al onze producten hebben een stroomaansluiting van 220v nodig. Het wattage varieert per structuur, en ligt tussen de 200w en 1500w.

Ja, onze LED kan met DMX worden aangestuurd.

Onze kleine inventieve blower systemen zijn volledig geïsoleerd zodat ze niet hoorbaar zijn en ze kunnen tevens uit het zicht worden geplaatst.

Wij kunnen ieder LED-licht aanpassen aan uw voorkeur, dit kan zowel statische of dynamische kleur zijn. U kunt ook DMX aansluiten en de LED-lampen kunnen op afstand via Bluetooth worden bediend. Op deze manier kunnen de Domes snel en gemakkelijk van kleur veranderen tijdens het evenement.

Antwoord niet gevonden?