Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke mobiele wanden met hoge akoestische demping

MOBIELE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN

MOBIELE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN HUREN OF LEASEN

QuickSpace ontwerpt en produceert mobiele en akoestische scheidingswanden. Deze wanden bieden wij aan in varianten gemaakt van akoestisch fiber, maar ook in opblaasbare varianten. Ook deze laatste hebben een optimale akoestische werking.
Onze wanden zijn breed toepasbaar, zoals in kantoor omgevingen en bij events en congressen. Ze verminderen het geluid, verbeteren de akoestiek, creëren meer privacy en een prettigere (werk)omgeving. Daarnaast zijn onze wanden flexibel, waardoor ze mee kunnen veranderen met de omgeving.

Mobiele akoestische scheidingswanden
 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN MOBIELE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN

Mocht je overwegen deze scheidingswanden toe te passen, dan wijzen we je graag op de unieke voordelen hiervan.

HOGE GELUIDSABSORPTIEGRAAD

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij mobiele scheidingswanden. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. De scheidingswanden gemaakt van akoestisch fiber hebben de hoogste geluidsabsorptiegraad die in de markt verkrijgbaar is.

MODULAIR

Omdat deze mobiele akoestischescheidingswanden ook modulair zijn is het praktisch mogelijk om iedere lengte van scheidingswand te creëren. Hierdoor verschaf je jezelf maximale flexibiliteit en ben je ook tijdens het gebruik flexibel door eenvoudig aanpassingen in de opstelling aan te brengen.

MAKKELIJK TE VERPLAATSEN

Onze wanden zijn licht van gewicht, staan uit zichzelf en zijn daarom makkelijk te verplaatsen. Na installatie kunnen de wanden eenvoudig elders opgesteld worden als dat nodig is.

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Onze wanden zijn hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen, en dragen bij aan een nette professionele omgeving.

MOBIELE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN ALS TIJDELIJKE OPLOSSING

Onze akoestische scheidingswanden kunnen naast permanente plaatsing erg goed functioneren als tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld bij het creëren van tijdelijke werkplekken of tijdens verbouwingen.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

De opblaasbare varianten van onze mobiele wanden, zijn zeer snel in installeren. Zo kun je een akoestische wand van tientallen meters installeren in slechts 1 tot 2 uur. Deze toepassing is veelal interessant bij events en congressen.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER MOBIELE AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN?

Ontvang onze (technische) brochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN