Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Eenvoudige installatie en transport

MOBIELE BEURSSTAND

MOBIELE BEURSSTAND HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert mobiele opblaasbare beursstands, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen.
Deze mobiele beursstands zijn echte eyecatchers en onderscheiden zich direct van andere beursstands. Daarnaast zijn ze makkelijk te vervoeren en snel te installeren.  Ook bieden ze verschillende mogelijkheden om er een eigen unieke branding aan te geven.

Mobiele beursstand voor presentatie

EEN BREED AANBOD BEURSSTANDS

QuickSpace biedt verschillende beursstands aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN MOBIELE BEURSSTANDS

QuickSpace opblaasbare beursstands hebben een aantal unieke voordelen.

FLEXIBILITEIT

Onze beursstands blinken uit in flexibiliteit. Geen lange ontwerp procedures, en je kan zelfs nog kort voor het event bij ons aangeven welke oplossing nodig is wegens onze ruime voorraad.

UNIEK DESIGN

Stand out of the crowd. Onze mobiele beursstands zijn erg uniek in design, innoverend en vallen daarom op tussen de conventionele stands, die vaak van hout, plaatwerk en karton gemaakt zijn.

SCHERPE PRIJZEN 

In vergelijking met conventionele beursstands zijn mobiele beursstands van QuickSpace erg aantrekkelijk geprijsd. Zo haalt u meer rendement uit de aanwezigheid van uw bedrijf op een beurs of event.

BRANDING

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan onze mobiele beursstands. Bijvoorbeeld door te werken met LED verlichting, waarmee je de structuur je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

 • Plaatsen van banners of TV’s in en om de beursstand
 • Ophangen van banners aan de beursstand
 • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze mobiele beursstands kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Ons team kan dit verzorgen, maar het is met onze instructies eventueel ook zelf te doen. Binnen een tot twee uren is de gehele stand inclusief inrichting geplaatst.

HANDIG TE VERVOEREN

Omdat onze mobiele beursstands opblaasbaar zijn, kunnen ze ingepakt worden in een handig te vervoeren tas. Een gemiddelde beursstand kan daarom makkelijk in een normale auto vervoerd worden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER MOBIELE BEURSTANDS?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN