Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Scheidingswanden voor kantoor, events en congressen

MOBIELE SCHEIDINGSWAND

UNIEKE MOBIELE SCHEIDINGSWANDEN HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert mobiele scheidingswanden, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Deze wanden worden opgeblazen waardoor ze zeer snel te installeren en te verplaatsen zijn. Daarnaast verschaffen ze een optimale akoestiek en geluidsdichtheid. Deze wanden zijn tevens erg licht van gewicht en makkelijk te vervoeren.

Wil je meer informatie ontvangen over onze mobiele scheidingswanden?

Mobiele scheidingswand

AANBOD AAN MOBIELE SCHEIDINGSWANDEN

QuickSpace biedt verschillende wanden aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN MOBIELE SCHEIDINGSWANDEN

Mocht je overwegen deze scheidingswanden toe te passen, dan wijzen we je graag op de unieke voordelen hiervan.

MAKKELIJK VERVOEREN EN VERPLAATSEN

Onze wanden zijn licht van gewicht, makkelijk te vervoeren in een speciale tas. Ook als de wanden geïnstalleerd zijn, is het eenvoudig om ze nog te verplaatsen.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Mobiele scheidingswanden kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Dit kunnen wij verzorgen, maar met behulp van onze instructies zou dit eventueel ook zelf gedaan kunnen worden.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij scheidingswanden. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen deze wanden goed worden toegepast als achterwand voor bijvoorbeeld een presentatie. Door de verschillende luchtlagen en stoflagen wordt het geluid sterk geabsorbeerd.

UNIEK DESIGN

Onze mobiele scheidingswanden hebben een uniek design, die vaak met andere materialen zoals hout en karton moeilijk gemaakt kunnen worden. De wanden kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren, wat tevens een unieke sfeer geeft.

BRANDING

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan deze wanden. Bijvoorbeeld door te werken met ledverlichting, waarmee je de wanden je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

 • Plaatsen van banners of TV’s
 • Ophangen van banners aan de beursstand
 • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek

Daarnaast zijn er uiteraard tal van andere decoratie mogelijkheden om jouw scheidingswand verder aan te kleden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER MOBIELE SCHEIDINGSWANDEN?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN