|   
Beursstands die modulair kunnen worden opgebouwd

MODULAIRE BEURSSTAND

WAAROM EEN MODULAIRE BEURSSTAND?

QuickSpace ontwerpt en produceert modulaire beursstands, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Deze beursstands zijn opgebouwd uit modules, waardoor ze eenvoudig groter of kleiner gemaakt kunnen worden en zo passend zijn voor ieder behoefte.

Onze beursstands zijn daarnaast echte eyecatchers en onderscheiden zich direct van andere beursstands. Ook zijn ze makkelijk te vervoeren en snel te installeren. Tevens bieden ze verschillende mogelijkheden om er een eigen unieke branding aan te geven.

tab-1-art

EEN RUIM AANBOD MODULAIRE BEURSSTANDS

QuickSpace biedt verschillende modulaire beursstands aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

  • Paypal
  • zalando
  • Microsoft
  • Samsung
  • McKinsey & Company
  • Mercedes Benz

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken.

DE VOORDELEN VAN MODULAIRE BEURSSTANDS?

Wat zijn precies de voordelen van dergelijke beursstands?

FLEXIBILITEIT

Onze beursstands blinken uit in flexibiliteit. Geen lange ontwerp procedures, en je kan zelfs nog kort voor het event bij ons aangeven welke oplossing nodig is wegens onze ruime voorraad.  Mocht je publiek toch groter zijn dan verwacht, of zijn je plannen gewijzigd? Dan kunnen we last minute vaak nog veranderingen doorvoeren en jouw beursstand daarop aanpassen.

MODULAIR

Een deel van onze opblaasbare structuren is modulair, wat betekent dat ze aan elkaar verbonden kunnen worden. Op deze manier is het praktisch mogelijk om iedere vorm en grootte van beursstand te creëren. Hierdoor verschaf je jezelf maximale flexibiliteit en zit je niet vast aan je eerste ontwerp.

UNIEK DESIGN

Stand out of the crowd. Onze modulaire beursstands zijn erg uniek in design en vallen daarom op tussen de conventionele stands, die vaak van hout, plaatwerk en karton gemaakt zijn.

SCHERPE PRIJZEN

In vergelijking met conventionele beursstands zijn modulaire beursstands van QuickSpace erg aantrekkelijk geprijsd. Zo haalt u meer rendement uit de aanwezigheid van uw bedrijf op een beurs of event.

BRANDING 

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan onze modulaire beursstands. Bijvoorbeeld door te werken met LED verlichting, waarmee je de structuur je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

  • Plaatsen van banners of TV’s in en om de beursstand
  • Ophangen van banners aan de beursstand
  • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek

Daarnaast zijn er uiteraard tal van andere decoratie mogelijkheden om jouw beursstand verder aan te kleden.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze modulaire beursstands kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Ons team kan dit verzorgen, maar het is met onze instructies eventueel ook zelf te doen. Binnen een a twee uren kan een gemiddelde stand inclusief inrichting geplaatst zijn.

HANDIG TE VERVOEREN

Omdat onze modulaire beursstands opblaasbaar zijn, kunnen ze ingepakt worden in een handig te vervoeren tas. Een gemiddelde beursstand kan daarom makkelijk in een normale auto vervoerd worden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER MODULAIRE BEURSSTANDS?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN