Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke wanden die modulair gebouwd kunnen worden

MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN

MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert modulaire scheidingswanden, die wij verhuren en verleasen voor bijvoorbeeld events en congressen en kantoorruimtes. Deze wanden kunnen eenvoudig gekoppeld worden en verschaffen een optimale akoestiek en geluidsdichtheid.

Omdat ze modulair zijn, bieden ze de ultieme flexibiliteit en zijn ze voor uiteenlopende toepassingen geschikt.

Modulaire scheidingswanden

ONS AANBOD MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN

QuickSpace biedt verschillende wanden aan voor verhuur en lease. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN

Mocht je overwegen deze scheidingswanden toe te passen, dan wijzen we je graag op de unieke voordelen hiervan.

MODULAIR

Op deze manier is het praktisch mogelijk om iedere vorm en grootte van scheidingswand te creëren. Hierdoor verschaf je jezelf maximale flexibiliteit en ben je ook tijdens het gebruik flexibel door eenvoudig aanpassingen aan te brengen.

FLEXIBILITEIT

Zowel onze opblaasbare wanden als onze modulaire akoestische wanden verschaffen ultieme flexibiliteit. Het product zelf is flexibel te koppelen, maar daarnaast hebben wij ook een ruime voorraad zodat we zelfs kort voor het gebruik van deze wanden nog aanpassingen kunnen maken indien dat nodig is.

DE HOOGSTE GELUIDSABSORPTIEGRAAD

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij scheidingswanden. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. De modulaire scheidingswanden gemaakt van akoestisch fiber hebben de hoogste geluidsabsorptiegraad die in de markt verkrijgbaar is.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Modulaire scheidingswanden kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Dit kunnen wij verzorgen, maar met behulp van onze instructies zou dit ook zelf gedaan kunnen worden.

BRANDING

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan deze wanden. Bijvoorbeeld door te werken met ledverlichting, waarmee je de wanden je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

 • Plaatsen van banners of TV’s
 • Ophangen van banners aan de beursstand
 • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek

Daarnaast zijn er uiteraard tal van andere decoratie mogelijkheden om jouw scheidingswand verder aan te kleden.

HUREN EN LEASEN

Voor kort gebruik (bijvoorbeeld bij events) of langer gebruik (bijvoorbeeld in kantoren) bieden wij passende huur en lease oplossingen, zodat het kostentechnisch ook altijd een goed alternatief is.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN