Office


Opblaasbare ruimtes in event hal
Inflatable Office QuickSpace
Opblaasbare workshop ruimte
Opblaasbare office voor events
Opblaasbare ruimtes in event hal Inflatable Office QuickSpace Opblaasbare workshop ruimte Opblaasbare office voor events

Bel ons @

+31 6 41 67 57 07

Offerte of meer informatie?

Stuur een mail

Meer impressies?

Klik hier

Inflatable Office varianten


Lengte Breedte Hoogte Vloeroppervlakte Personen zittend Kleur
6.8 meter 4.8 meter 2.6 meter 25 m2 tot 30 m2 25 – 30 Wit

Algemeen


Office Dome: Een opblaasbare Workshop Ruimte

 

 • Een Inflatable Office is een opblaasbare workshop ruimte en uitermate geschikt als tijdelijke (afgesloten) presentatie-, workshop-, vergader- of kantoorruimte, bijvoorbeeld voor op uw conferentie of event. Door toepassen van Inflatable Offices kunt u ook op een eenvoudige en originele manier een grote ruimte opdelen in verschillende kleine ruimtes, die volop privacy bieden voor kleinere sessies en daarbij ook optimaal geluidsisolerend zijn.

Toepassingen


 • De Inflatable Office Dome is uitermate geschikt voor kleinere groepen tot aan 25 – 30 personen (zittend in theateropstelling). De Office kan bijvoorbeeld ingezet worden als break-out ruimte of congressen of beurzen. Door het open dak is er optimale ventilatie. De ingang van de Office Dome kan zowel verbreed als versmald worden, en kan daarbij ook geheel gesloten worden voor optimale privacy.

LED en branding


 • De Inflatable Office domes kunnen door middel van onze LED bars in iedere gewenste kleur uitgelicht worden (ook op afstand).
 • Er zijn tevens verschillende manieren voor branding van de Office Domes. Denk bijvoorbeeld aan:
  – Plaatsen van banners of TV’s in en om de Office Dome
  – Ophangen van banners of posters (er bevinden zich lussen op 2 meter hoogte zowel binnen als buiten de Office Dome)
  – Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek.
  – De kleur van de LED verlichting die een bepaald thema kan weergeven.

Installatie en demontage


 • De Inflatable Office dome kan door ons team snel en eenvoudig geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Omdat dit zo snel kan, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om in een korte tijd (bijvoorbeeld lunchpauze), een grote plenaire hal om te bouwen tot een hal met verschillende break-out ruimtes.Zo kan een hal tijdens een event dag meerdere functies krijgen.

Akoestiek en geluidsdichtheid


 • Door de gebogen vormgeving van de Inflatable Office dome en de verschillende isolerende luchtlagen, heeft deze structuur een optimale akoestiek en geluidsdichtheid. Hierdoor kunnen ook meerdere Office Domes naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht tussen de workshop groepen plaatsvindt.
 • Tevens is de kleine blower totaal geïsoleerd, zodat deze in het geheel niet hoorbaar is.

Overige


 • Voor de installatie van de Office Dome is alleen een normale stroomaansluiting van 220V nodig.
 • Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.

RECENTE OPDRACHTEN