Office


Persoonlijk Contact


Lengte Breedte Hoogte Vloeroppervlakte Aantal Kleur
6.8 meter 4.8 meter 2.6 meter 30 m2 tot 35 m2 25 – 30 Wit
  • Een Inflatable Office is uitermate geschikt als tijdelijke (afgesloten) presentatie-, workshop-, vergader- of kantoorruimte, bijvoorbeeld voor op uw conferentie of event. Door toepassen van Inflatable Offices kunt u op een eenvoudige en originele manier een grote ruimte opdelen in verschillende kleine ruimtes, die volop privacy bieden voor kleinere sessies en daarbij ook optimaal geluidsisolerend zijn.
  • De structuur heeft een opvallend en futuristisch uiterlijk, en kan naar wens d.m.v. onze LED verlichting in verschillende kleuren verlicht worden. Onze Inflatable Offices zijn snel en eenvoudig te installeren en af te bouwen, zodat u zeer snel uw open ruimte kunt ombouwen in verschillende kleinere ruimtes.
  • Door de vormgeving en isolerende luchtlagen biedt deze dome structuur een optimale akoestiek en geluidsdichtheid, waardoor er ook meerdere naast elkaar geplaatst kunnen worden zonder geluidsoverdracht tussen workshop groepen, en zonder geluidsoverdracht naar het plenaire gedeelte.
  • Op de Inflatable Offices kunnen op verschillende manieren uw marketing boodschap vertoond worden, zowel binnen als buiten de Office. De Inflatable Offices zijn ruim genoeg om tot 25 – 30 stoelen met beamer / scherm / TV te plaatsen.
  • Het materiaal is semi licht doorlatend zodat er een connectie met de ruimte buiten de inflatable behouden blijft.

 

Voor verhuurprijzen van de Office en voor vragen of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.klik hier voor meer impressies

RECENTE OPDRACHTEN