Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

Onze samenwerkingen

Wij werken met bekende merken en grote event locaties in heel Europa en daarbuiten.
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

ENIGE STATISTIEKEN


EVENTS DONE
PEOPLE SERVED
M2 SPACES BUILT

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

DocksDome
DocksDome Brussels – Martine van Riel

De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken.


Ahoy Rotterdam

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.


VanNelle Fabriek

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!


Kromhouthal Amsterdam

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.


Gia Centre The Hague