Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Uniek design, veelzijdig in gebruik

OPBLAASBARE BEURSSTAND

OPBLAASBARE BEURSSTAND HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert opblaasbare beursstands, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Deze beursstands zijn echt onderscheidend, en dragen daarom direct bij aan jouw doel op een beurs: Aandacht krijgen!

Deze beursstands zijn snel te plaatsen en daarnaast makkelijk te vervoeren. Tevens bieden ze verschillende mogelijkheden om er een eigen unieke branding aan te geven, bijvoorbeeld met verlichting en banners.

Opblaasbare beursstand

EEN RUIM AANBOD OPBLAASBARE BEURSSTANDS

QuickSpace biedt verschillende beursstands aan voor verhuur. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN OPBLAASBARE BEURSSTANDS

Mocht je overwegen om een opblaasbare beursstand te gebruiken, dan wijzen we je graag op de unieke voordelen hiervan.

FLEXIBILITEIT

Onze beursstands blinken uit in flexibiliteit. Geen lange ontwerp procedures, en je kan zelfs nog kort voor het event bij ons aangeven welke oplossing nodig is wegens onze ruime voorraad.  Mocht je publiek toch groter zijn dan verwacht, of zijn je plannen gewijzigd? Dan kunnen we last minute vaak nog veranderingen doorvoeren en jouw beursstand daarop aanpassen.

UNIEK DESIGN

Opblaasbare beursstands hebben een uniek design, die vaak met andere materialen zoals hout en karton moeilijk gemaakt kunnen worden. De stands kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren, wat tevens een unieke sfeer geeft.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij beursstands, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Op deze manier is het goed mogelijk een gesprek te voeren met bezoekers.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze opblaasbare beursstands kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Dit kunnen wij verzorgen, maar met behulp van onze instructies zou dit ook zelf gedaan kunnen worden.

BRANDING

Je kan eenvoudig je eigen twist geven aan onze modulaire beursstands. Bijvoorbeeld door te werken met ledverlichting, waarmee je de structuur je eigen kleuren kan geven. Ook zijn er verschillende andere manier om branding toe te passen, bijvoorbeeld:

 • Plaatsen van banners of TV’s in en om de beursstand
 • Ophangen van banners aan de beursstand
 • Projecteren van logo’s of andere boodschappen d.m.v. projectie techniek.

Daarnaast zijn er uiteraard tal van andere decoratie mogelijkheden om jouw beursstand verder aan te kleden.

HANDIG TE VERVOEREN

Omdat onze modulaire beursstands opblaasbaar zijn, kunnen ze ingepakt worden in een handig te vervoeren tas. Een gemiddelde beursstand kan daarom makkelijk in een normale auto vervoerd worden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER OPBLAASBARE BEURSSTANDS?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN