Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke tenten voor party en event

OPBLAASBARE PARTYTENT

OPBLAASBARE PARTYTENTEN HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert opblaasbare partytenten, die wij verhuren voor bijvoorbeeld feesten, events en congressen. Onze opblaasbare tenten blinken uit in design en snelle installatie en demontage tijden. Het opvallende design geeft een prachtige sfeer aan jouw feest en met ledverlichting kunnen ze tevens in iedere gewenste kleur verlicht worden. Op deze manier geven deze tenten een unieke invulling aan jouw party.

Opblaasbare partytent

EEN RUIM AANBOD OPBLAASBARE PARTYTENTEN

QuickSpace heeft een ruim aanbod aan partytenten, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. De ruimtes variëren in grootte van 1 tot 1000 personen, en zijn in vierkante, rechthoekige, ovale en ronden vormen verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen. Klik op een van de modellen voor meer informatie.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN OPBLAASBARE PARTYTENTEN

Onze opblaasbare tenten hebben een aantal unieke voordelen die hieronder te vinden zijn. Een aantal hiervan lichten we wat uitgebreider toe.

UNIEK DESIGN

De innovatieve uitstraling en designs van onze opblaasbare partytenten draagt bij aan een inspirerende omgeving. Onze tenten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, en kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze partytenten kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Geen gedoe met stokken en onoverzichtelijke opbouwschema’s!

Met ons team kunnen we flexibel op en afschalen, zodat we ook meerdere opblaasbare partytenten in korte tijd kunnen installeren en demonteren. Bij een eventlocatie is het grote voordeel hiervan dat je een locatie minder lang hoeft te huren, of dat een eventhal op een event meerdere functies kan krijgen. Bijvoorbeeld een dag deel verschillende partytenten met workshops, en het andere dag deel een plenaire sessie. In de lunchtijd, kunnen de partytenten geïnstalleerd of afgebouwd worden.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER OPBLAASBARE PARTYTENTEN?

Ontvang onze (technische) productbrochures en prijslijst.

TOEPASSINGEN VAN EEN OPBLAASBARE PARTYTENT

Het gebruik biedt tal van toepassingen bij events en congressen. Hieronder lichten we een aantal toepassingen toe.

CREËREN VAN RUIMTES VOOR FEESTELIJKE BIJEENKOMSTEN EN PRESENTATIES

Onze partytenten worden veel ingezet voor feestelijke bijeenkomsten en presentaties. Ze kunnen eenvoudig en snel overal geplaatst worden, en bieden een vernieuwende en inspirerende omgeving. Met een passende inrichting maak je de feestelijke sfeer helemaal compleet.

CREËREN VAN RUIMTES VOOR CATERING

Ben je op zoek naar een uniek ruimte om je catering in op te stellen? Dan bieden opblaasbare partytenten een goede oplossing. De tenten zijn in verschillende vormen beschikbaar, van heel erg open tot bijna geheel gesloten. Op deze manier kan er uitstekend bijvoorbeeld een buffet of bar geplaatst worden.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN