Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij
Unieke tenten voor events

PROFESSIONELE OPBLAASBARE TENT HUREN

OPBLAASBARE TENTEN VOOR EVENTS

QuickSpace ontwerpt en vervaardigt opblaasbare tenten die wij verhuren voor evenementen en congressen.

Opblaasbare tenten hebben zeer snelle opbouw- en afbraaktijden en bieden bovendien een unieke sfeer door hun verrassende ontwerp.

Wij bieden een ruim assortiment tenten te huur aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Opblaasbare tent huren

EEN RUIME KEUS AAN OPBLAASBARE TENTEN

Wij bieden een ruim assortiment aan opblaasbare tenten voor verhuur. Onze opblaasbare tenten en structuren zijn beschikbaar in verschillende formaten en designs, van 1 tot aan 1000+ personen.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN EEN OPBLAASBARE TENT HUREN

Onze opblaasbare tenten hebben een aantal unieke voordelen, die u hieronder vindt. Enkele daarvan zullen wij nader toelichten.

SNEL OP TE ZETTEN EN AF TE BREKEN

Als u een feest of evenement voorbereidt, wilt u geen tijd verspillen aan het opzetten van tenten. Onze opblaasbare tenten kunnen zeer snel en gemakkelijk worden opgezet en worden afgebouwd. Met ons team hebben we de flexibiliteit om op te schalen, dus indien nodig kunnen we meerdere tenten opzetten en afbreken in een korte tijd. Dit kan u veel tijd en geld besparen bij het organiseren van een feest of evenement.

UNIEK ONTWERP VAN DE OPBLAASBARE TENTEN

De innovatieve uitstraling en vormgeving van onze tenten dragen bij aan een inspirerende omgeving tijdens uw feest. Onze tenten zijn echte blikvangers. Met LED-verlichting kunnen ze in elke kleur worden verlicht, bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsisolatie en akoestiek zijn belangrijke aspecten, vooral in lawaaierige omgevingen zoals een handelsbeurs of een evenement. Onze opblaasbare tenten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende tenten naast elkaar worden opgezet zonder dat het geluid tussen deze ruimten wordt doorgegeven en zonder dat de verschillende groepen elkaar storen.

VERRAS UW PUBLIEK

Onze opblaasbare tenten worden gekenmerkt door hun modern en innovatief ontwerp. Ze kunnen ook heel goed worden gebruikt voor catering of DJ-doeleinden. Ze trekken altijd de aandacht van het publiek en zorgen voor een verrassend element op uw feest.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER HET HUREN VAN OPBLAASBARE TENTEN?

Ontvang onze productbrochures, prijslijst en een persoonlijk vrijblijvend advies.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende event?

ENIGE ACTUELE PROJECTEN