Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

OPBLAASBARE WAND VOOR EVENT EN CONGRES

Unieke opblaasbare wanden voor events en congressen

OPBLAASBARE WANDEN HUREN VOOR JOUW EVENT

Met opblaasbare wanden kun je zeer snel unieke afscheidingen of ruimtes creëren. Opblaasbare wanden kunnen zeer snel opgezet worden, en zorgen voor een optimale akoestische demping. Ze zijn modulair, waardoor ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Op deze manier kunnen allerlei lengtes en vormen gecreëerd worden.

Daarnaast hebben ze een modern innovatief design en kunnen ze met LED in allerlei kleuren verlicht worden.

tab-1-art

 

DE MOGELIJKHEDEN VAN OPBLAASBARE WANDEN

Het gebruik van opblaasbare wanden biedt tal van mogelijkheden bij bijvoorbeeld events en congressen. Hieronder lichten we een aantal mogelijkheden toe.

SCHEIDINGSWANDEN EN LOOPPADEN

Opblaasbare wanden kunnen ingezet worden als scheidingswanden op bijvoorbeeld events en congressen. Je kunt zo eenvoudig het ene onderdeel van het event scheiden van het andere onderdeel, om zo te vermeiden dat het een grote open ruimte wordt. Ook draagt dit erg goed bij aan de akoestiek op een event of congres en draaft het bij aan de inrichting.

PRESENTATIERUIMTES

Met opblaasbare wanden kunnen je daarnaast eenvoudig presentatieruimtes creëren. Dit kan bijvoorbeeld goed met de U-Wall en Curved Wall. Deze wanden worden ook vaak toegepast en op een beursvloer een akoestische achterwand te creëren bij een presentatie.

GELD EN TIJD BESPAREN MET FLEXIBILITEIT

Met opblaasbare wanden kun je eenvoudig designvolle afscheidingen en ruimtes creëren. Het grote voordeel hierbij is dat deze wanden zeer snel geplaatst en afgebouwd kunnen worden, zodat je een ruimte ook heel snel weer vrij kan maken voor andere doeleinden. Hiermee kan een hal meerdere doelen vervullen op een event dag, wat veel tijd en geld scheelt. 

MEER INFORMATIE OVER OPBLAASBARE WANDEN?

Ontvang onze productbrochure met gedetailleerde informatie, prijslijsten of een vrijblijvend persoonlijk advies.

 

VORMGEVING VAN OPBLAASBARE WANDEN

QuickSpace opblaasbare wanden zijn beschikbaar in verschillende vormen en lengtes. Hieronder lichten we dat kort toe.

MODULARITEIT

Onze wanden zijn modulair, wat inhoudt dat ze eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er allerlei vormen en lengtes gecreëerd kunnen worden.  Ze is er voor ieder ruimtelijke wens een oplossing te maken. Deze modulariteit houdt ook in dat zowel rechte, gebogen en U-vormige wanden met elkaar verbonden kunnen worden.

RECHTE WANDEN

I-Walls zijn rechte wanden met een hoogte van 2.5m of 3.6m. Deze wanden zijn beschikbaar in lengtes 6m, 8m, 10m, 12m en 14m.

U-VORM WANDEN

De U-Wall is een U-vormige wand met een hoogte van 2.5m en in verschillende lengtes. Deze wand kan ook goed toegepast worden op een separate ruimte te creëren, al dan niet met behulp van een wand van het gebouw.

GEBOGEN WANDEN

Curved Walls zijn gebogen wanden, met een hoogte van 2.5m en in verschillende lengtes en met verschillende radius. Deze wanden hebben een designvolle look, en geven daarmee zeker een unieke invulling aan de inrichting.

X-VORM WANDEN

Met X-vormige wanden creëer je op een unieke manier 4 separate hoeken, waar je bijvoorbeeld (poster) presentaties kunt houden, of zitjes kunt creëren. Deze X-vorm wanden zijn beschikbaar in verschillende formaten. Lees meer.

H-VORM WANDEN

H-Walls zijn H-vorm wanden, waarmee je op een efficiënte manier 2 ruimtes creëert, voor bijvoorbeeld presentaties. Deze H-vorm wanden zijn beschikbaar in verschillende formaten.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

DE VOORDELEN VAN OPBLAASBARE WANDEN

Aufblasbare Wände haben eine Reihe von einzigartigen Vorteilen

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage.

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag.

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen.

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden.

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen.

Op zoek naar inspiratie voor een volgende event?

EEN SELECTIE VAN ACTUELE PROJECTEN