Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

Cube Dome Masters Expo RAI

Cube 14m bij de Masters Expo in RAI Amsterdam
Dome bij Masters Expo Rai
Masters Expo RAI Dome Tent
Event-in-inflatable-room
Event-in-inflatable-room
previous arrow
next arrow

KLANT

RAI

LOCATIE

Amsterdam

SERVICES

Cube 14m voor presentatie van de World Press foto

CATEGORIE

Cube 14m x 10m

EEN UNIEKE EXPOSITIE RUIMTE BIJ DE RAI AMSTERDAM

Voor de Masters Expo in de RAI Amsterdam hebben wij een Cube 14m x 10m geplaatst, waarin een foto expositie werd gehouden voor de World Press Photo. De Cube structuren zijn uitermate geschikt voor het maken van tijdelijke ruimtes op bijvoorbeeld events en congressen. De ingangen van de Cube kunnen beide worden afgesloten voor optimale privacy. Dit kan eventueel ook gedaan worden met (transparante) deuren.

Bij de Masters Expo in RAI werd de cube toegepast als expositie ruimte. Een artikel over deze cube bij Masters Expo vindt u hier.

MEER INFORMATION OVER ONZE PRODUCTEN?

Ontvang onze technische brochures en prijslijst.

DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN