Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

Domes event locatie Denemarken

Verschillende dome structuren bij Messe C in Denemarken
Opblaasbare domes in denemarken
Opblaasbare domes in denemarken
Event-in-inflatable-room
Event-in-inflatable-room
previous arrow
next arrow

KLANT

MESSE C DENMARK

LOCATIE

Denemarken

SERVICES

Diverse workshopruimtes

CATEGORIE

Verschillende structuren

DOMES IN MESSE C DENMARK

Bij Messe C, een vooraanstaande event locatie in Denemarken, zijn verschillende dome structuren geplaatst die als workshop ruimte en presentatie ruimte dienst deden. Door de LED modules heeft iedere opblaasbare workshopruimte een unieke kleurdimensie. Deze kleuren kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden om bepaalde themas die per dome besproken worden aan te duiden. QuickSpace domes zijn zeer snel te installeren en af te bouwen, wat ook voor deze event locatie een groot voordeel is gezien de vele event die zij per week draaien.

MEER INFORMATION OVER ONZE PRODUCTEN?

Ontvang onze technische brochures en prijslijst.

DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN