Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

Domes World Economic Forum Davos

Verschillende domes bij World Economic Forum in Davos
Opblaasbare domes in denemarken
Opblaasbare domes in denemarken
Event-in-inflatable-room
Event-in-inflatable-room
previous arrow
next arrow

KLANT

WORLD ECONOMIC FORUM

LOCATIE

Davos – Switzerland

SERVICES

Diverse workshopruimtes

CATEGORIE

Verschillende structuren

DOMES AT WORLD ECONOMIC FORUM

Bij misschien wel het meest prestigieuze netwerk event ter wereld, het World Economic Forum (WEF) in Davos, heeft QuickSpace haar dome structuren geïnstalleerd. Tijdens dit 5 daags event werden er in de domes diverse presentaties, panel discussies en workshops gehouden over uiteenlopende onderwerpen, waarbij vele prominente personen uit de wereld aanwezig waren. World Economic Forum heeft gekozen voor QuickSpace dome concepten, vanwege o.a. het design, hoogwaardige materialen en de optimale akoestische eigenschappen.

Verschillende domes zijn op een afstand van enkele meters van elkaar geplaatst, zonder dat er geluidsoverdracht kan plaatsvinden tussen de domes waar gelijktijdig presentaties werden gehouden.

 

MEER INFORMATION OVER ONZE PRODUCTEN?

Ontvang onze technische brochures en prijslijst.

DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN