Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

PRESENTATIERUIMTE

TIJDELIJKE PRESENTATIERUIMTE VOOR EVENTS & CONGRESSEN HUREN

QuickSpace ontwerpt en produceert al ruim 10 jaar unieke presentatieruimtes, die wij verhuren voor bijvoorbeeld events en congressen. Onze presentatieruimtes blinken uit in design en snelle installatie en demontage tijden. Daarnaast bieden ze een optimale akoestiek, wat erg belangrijk is bij presentaties, en zijn ze in jouw gewenste kleuren te verlichten. Op deze manier is er altijd een presentatieruimte die geheel voldoet aan jouw wensen.

Presentatieruimte op events

EEN RUIM AANBOD OPBLAASBARE PRESENTATIERUIMTES

QuickSpace heeft een ruim aanbod aan ruimtes, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. De ruimtes variëren in grootte van 1 tot 1000 personen, en zijn in vierkante, rechthoekige, ovale en ronden vormen verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende modellen. Klik op een van de modellen voor meer informatie.

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.

WAARAAN MOET EEN PRESENTATIERUIMTE VOLDOEN?

Om jouw presentatie tot een succes te maken dient de presentatieruimte aan een aantal belangrijke eisen te voldoen.

INSPIRERENDE OMGEVING

De omgeving waar de presentatie gehouden wordt bepaald voor een belangrijk hoe de boodschap overkomt. Waarom worden bedrijfsevents vaak op externe mooie locaties gehouden? Om even weg te zijn uit de normale kantoor setting, en hierbij meer openheid en interactie te creëren bij het publiek. Welke presentaties kun je je vaak later nog herinneren? Dit zijn vaak ook de presentaties die in een bijzondere ruimte zijn gegeven.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij presentatieruimtes, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs of congres. Onze presentatieruimtes zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen er meerdere ruimtes naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht plaatsvindt tussen deze ruimtes en de verschillende groepen geen last van elkaar hebben.

JUISTE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een goede presentatie wordt ondersteund met de juiste technische hulpmiddelen, zoals beeld en geluid. Zorg voor voldoende geluidsversterking, en eventueel een mobiele microfoon om vragen uit het publiek te kunnen horen.

Verschillende kleuren verlichting hebben ieder een ander effect op de gemoedtoestand. Sommige kleuren licht zijn ook lastiger toe te passen, zoals geel licht, waarbij tekst lezen op papier lastig wordt.

JUISTE KLIMAAT

Ook het juiste klimaat en aanvoer van verse lucht is belangrijk. Voldoende ventilatie en eventuele verwarming of airconditioning is daarom van groot belang. Je wilt je presentatie niet gaan houden in een kamer waar de hele dag al mensen hebben gezeten, en waar de zuurstof ongeveer helemaal verdwenen is.

service1

MINIMALE MONTAGE- EN DEMONTAGETIJD

Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage

service1

RUIMTES VOOR 1 TOT 1000+ PERSONEN

Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

service1

OPTIMALE AKOESTIEK EN GELUIDSDEMPING

Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen

service1

GEEN GELUID VAN VENTILATOREN

Stilte en privacy voor optimale omstandigheden

service1

DUURZAAM EN CIRCULAIR

Reduceer CO2 uitstoot met onze duurzame oplossingen

MEER INFORMATIE OVER PRESENTATIERUIMTES?

Ontvang onze (technische) brochures en prijslijst.

DE VOORDELEN VAN QUICKSPACE PRESENTATIERUIMTES

QuickSpace presentatieruimtes zijn mobiele presentatieruimtes die een aantal unieke voordelen kennen.

UNIEK DESIGN

De innovatieve uitstraling en designs van onze presentatieruimtes dragen bij aan een inspirerende omgeving. Onze ruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, en kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in jouw huiskleuren.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij presentaties, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie. Zo kunnen er meerdere dome tenten naast elkaar geplaatst worden, zonder dat er geluidsoverdracht plaatsvindt tussen deze ruimtes en de verschillende groepen geen last van elkaar hebben.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze presentatieruimtes kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Met ons team kunnen we flexibel op en afschalen, zodat we ook meerdere ruimtes in een mum van tijd kunnen installeren en demonteren. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak een locatie minder lang hoeft te huren, of dat een hal op een event meerdere functies kan krijgen. Bijvoorbeeld een dag deel workshops houden, en het andere dag deel een plenaire sessie. In de lunchtijd, kunnen de ruimtes geïnstalleerd of afgebouwd worden.

BESPAAR TIJD & GELD

Door de snelle afbouw en opbouw is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

Opblaasbare presentatieruimtes hebben hierbij een groot voordeel ten opzichte van het creëren van ruimtes met bijvoorbeeld hout of ander plaatmateriaal.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN