Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

360-GRADEN PROJECTIE DOME

DOME VOOR PROJECTIE IN 360 GRADEN
360 graden projecteren in een dome tent

DOME VOOR PROJECTIE IN 360 GRADEN

De binnenzijde van onze 360 graden dome is eigenlijk een witte gladde halve bol, die zich uitstekend leent om 360 graden op te projecteren. Vanuit een 360 graden projector wordt de video of afbeelding op de gehele binnenzijde van de dome geprojecteerd. Dit geeft een prachtige ervaring voor jouw publiek. Een bijkomend voordeel is dat de opblaasbare 360 graden projectie dome inclusief camera snel is te installeren, waarmee je tijd en geld bespaart.

360 graden projectie dome

DE VOORDELEN

De 360 graden projectie dome van QuickSpace heeft unieke kenmerken.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

De 360 graden projectie dome kan binnen enkele uren worden geïnstalleerd, inclusief camerasysteem.

360 GRADEN PROJECTIE VANUIT 1 PUNT

Wij werken met een 360 graden projectie systeem dat projecteert vanuit 1 punt. Hierdoor is de techniek die binnen in de dome hoeft te worden opgesteld beperkt, en neemt dit geen ruimte in. Daarnaast scheelt dit enorm in de installatie tijd.

 

Live Stream Opblaasbare Dome

LIVE STREAM DOMES

Door de situatie rondom het corona virus is het niet altijd mogelijk om grotere (internationale) events te laten plaatsvinden. Events kunnen daarom noodzakelijkerwijs wat kleiner van aard zijn, met minder (internationale) bezoekers. Om toch de content van het event een groot bereik te kunnen geven biedt QuickSpace de service om een presentatie of seminar vanuit een Dome op een klein en lokaal event een groot (mondiaal) bereik te geven.

Met onze ‘live stream’ domes kunt u eenvoudig uw lokale presentaties of seminars in 360 graden via een online kanaal wereldwijd uitzenden. En dit kan uiteraard geheel in eigen sfeer en setting opgezet worden, waarbij de kijker in 360 graden de seminar of presentatie kan ervaren. QuickSpace levert hiervoor de gehele technologie zodat u hiermee volledig ontzorgd wordt.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

MEER INFORMATIE OVER 360 GRADEN PROJECTIE?

Ontvang onze productbrochure, prijslijst of een vrijblijvend persoonlijk advies.

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.