Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

ROOM-IN-ROOM OPLOSSINGEN

EENVOUDIG RUIMTES CREËREN IN GEBOUWEN
Room in room oplossing voor events

EENVOUDIG RUIMTES CREËREN IN GEBOUWEN

QuickSpace ontwerpt en produceert opblaasbare ruimtes en domes die zeer snel binnen bestaande ruimtes geïnstalleerd kunnen worden, om zo bijvoorbeeld een grote ruimte op te delen in verschillende kleinere ruimtes. Onze ruimtes zijn beschikbaar en verschillende formaten en designs. Daarnaast bieden ze een optimale akoestiek, wat erg belangrijk is, en zijn ze in jouw gewenste kleuren te verlichten. Ze hebben wij voor iedere wens een passende oplossing, zowel voor events, congressen en kantoor omgeving.

Room in Room voor events

DE VOORDELEN VAN ROOM-IN-ROOM

QuickSpace Room-in-Room oplossingen hebben een aantal unieke voordelen, die hieronder worden toegelicht.

ZEER SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze ruimtes zijn in een handomdraai geplaatst en weer afgebouwd. Zo kan in korte tijd een grote ruimte opgedeeld worden in meerdere kleinere ruimtes. Hiermee kan veel tijd en geld bespaard worden, en dit kan tevens bijvoorbeeld ook ’s nachts gebeuren.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij ruimtes, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek.

Room in Room oplossing opblaasbaar

INNOVATIEVE RUIMTES

INNOVATIEVE UITSTRALING

De innovatieve uitstraling van onze ruimtes draagt bij aan een inspirerende omgeving. Onze ruimtes kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld jouw huiskleuren.

GEEF EVENTLOCATIES MEERDERE FUNCTIES OP 1 DAG

Door de zeer snelle opbouw en afbouwtijden kan een event hal meerdere functies in korte tijd vervullen. Bijvoorbeeld ’s morgens een plenaire sessie, en in de lunchtijd een ombouw naar aparte ruimtes waar presentatie gegeven worden. Omdat onze ruimtes zo snel zijn te installeren, is dit allemaal mogelijk.

BESPAAR TIJD EN GELD

Door de snelle afbouw en opbouw is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

MEER INFORMATIE OVER ROOM-IN-ROOM OPLOSSINGEN?

Ontvang onze productbrochure, prijslijst of een vrijblijvend persoonlijk advies.

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.