Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

SCHEIDINGSWANDEN

SCHEIDINGSWANDEN CREËREN MET OPBLAASBARE WANDEN
opblaasbare scheidingswanden events

SCHEIDINGSWANDEN CREËREN MET OPBLAASBARE WANDEN

Met opblaasbare wanden van QuickSpace kun je in zeer korte tijd unieke scheidingwanden creëren op bijvoorbeeld events en congressen.

Onze scheidingswanden zijn zeer snel te installeren en zijn in verschillende vormen, lengtes en hoogtes beschikbaar. Daarnaast bieden ze een optimale akoestiek, wat natuurlijk erg belangrijk is, en zijn ze in jouw gewenste kleuren te verlichten. Ze hebben wij voor iedere wens een passende oplossing.

Hoge opblaasbare wand wit

DE VOORDELEN VAN OPBLAASBARE SCHEIDINGSWANDEN

ZEER SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze wanden zijn in een handomdraai geplaatst en weer afgebouwd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld pipe&drape of houten wanden, bespaar je hiermee enorm veel tijd.

MODULAIR

Onze wanden zijn modulair, wat inhoudt dat je ze aan elkaar kan koppelen en zo allerlei vormen en lengtes kan creëren. Rechte wanden, gebogen wanden of U-vormige wanden kunnen allemaal aan elkaar gekoppeld worden.

OPTIMALE AKOESTIEK

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn belangrijke aspecten bij scheidingswanden, zeker als er een rumoerige omgeving is zoals op een beurs. Onze producten zijn ontworpen voor optimale akoestiek. Onze wanden kunnen ook als akoestische achterwand gebruikt worden bij presentaties.

Opblaasbare scheidingswanden bij events

INNOVATIEVE SCHEIDINGSWANDEN

Onze scheidingswanden hebben een vernieuwende uitstraling en kunnen d.m.v. LED in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld jouw huiskleuren.

EVENTHALLEN MEER FUNCTIES OP 1 DAG GEVEN

Door de zeer snelle opbouw en afbouwtijden kan een event hal meerdere functies in korte tijd vervullen. Bijvoorbeeld ’s morgens een plenaire sessie, en in de lunchtijd een ombouw naar aparte ruimtes waar presentatie gegeven worden. Omdat onze wanden zo snel zijn te installeren, is dit allemaal mogelijk.

BESPAAR TIJD EN GELD

Door de snelle afbouw en opbouw met onze scheidingswanden is het vaak mogelijk om een event locatie minder lang te hoeven huren, door minder opbouw- en afbouwdagen nodig te hebben. Ook is het mogelijk dat wij ’s nachts de opbouw of afbouw verzorgen. Voor event locaties geldt dat zij hun locatie sneller vrij kunnen hebben voor andere events.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

MEER INFORMATIE OVER ONZE SCHEIDINGSWANDEN?

Ontvang onze productbrochure, prijslijst of een vrijblijvend persoonlijk advies.

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.