Dutch flag
Here you can change your languagex
   |    Werken bij

WORKSHOPRUIMTE

WORKSHOPRUIMTE VOOR EVENTS EN CONGRESSEN
Workshop ruimte voor evenement

WORKSHOPRUIMTE VOOR EVENTS EN CONGRESSEN

Met opblaasbare domes kunt u gemakkelijk unieke workshop ruimtes op uw evenement of conferentie creëren. Onze ruimtes kunnen zeer snel worden geïnstalleerd en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, voor groepen van 1 tot 1000+ personen. Ze bieden ook een optimale akoestiek, wat uiteraard zeer belangrijk is, en zij kunnen worden verlicht iedere gewenste kleur. We hebben op deze manier een passende workshopruimte voor elke behoefte.

Workshop ruimte voor event

HOUDT UW PUBLIEK DICHTBIJ

Door de flexibiliteit van onze workshopruimtes, kunnen ze gemakkelijk overal geplaatst worden. U kunt bijvoorbeeld de workshopruimte in de buurt van het evenement zelf plaatsen, zodat het publiek geen lange afstanden hoeft te lopen. Dit bespaart u kostbare tijd.

Iglo Dome 14m diameter

EVENTLOCATIES KUNNEN MEERDERE FUNCTIES OP 1 DAG HEBBEN

Dankzij deze flexibele workshopruimteS kan een evenementenhal in korte tijd verschillende functies vervullen. Bijvoorbeeld een plenaire zitting ‘s morgens en een ombouw tot workshopruimtes tijdens de lunch, zodat er workshop kunnen worden gegeven in de namiddag. Dit alles is mogelijk omdat onze workshopruimten zo snel kunnen worden geïnstalleerd.

GELD EN TIJD BESPAREN

Door de snelle op- en afbouw van onze workshopruimten is het vaak mogelijk een evenementenlocatie voor minder tijd te huren omdat er minder op- en afbouwdagen nodig zijn. Het is ook mogelijk dat wij ‘s nachts voor de opbouw of demontage zorgen. Evenementenlocaties kunnen hun locatie sneller weer vrij hebben voor andere evenementen.

REVIEWS

"Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer. "

REVIEWS

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

REVIEWS

"Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer."

REVIEWS

"Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit! "

REVIEWS

"QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten. "

MEER INFORMATIE OVER ONZE WORKSHOPRUIMTES?

Ontvang onze productbrochures, prijslijst en een vrijblijvend persoonlijk advies.

Op zoek naar inspiratie voor een volgend event?

ACTUELE PROJECTEN

 • Porsche
 • zalando
 • Microsoft
 • World Economic Forum
 • McKinsey & Company
 • Mercedes Benz
 • Paypal
 • Amsterdome
 • RAI Amsterdam
 • Rotterdam Ahoy
 • Jaarbeurs
 • EasyFairs

QuickSpace werkt voor vele
gerenommeerde merken
en eventlocaties.