U-Wall


Persoonlijk COntact


Model Lengte Breedte Hoogte Opp Stoelen
U-Wall 6 6 m 2.5 m 2.5 m 13 m2 variabel
U-Wall 8 8 m 3 m 2.5 m 22 m2 variabel
U-Wall 10 10 m 4 m 2.5 m 38 m2 variabel
U-Wall 12 12 m 4 m 2.5 m 46 m2 variabel
U-Wall 14 14 m 4 m 2.5 m 54 m2 variabel

Inflatable U-Walls zijn ultiem voor gebruik op bijvoorbeeld beurzen, waarbij ze als afscheidingswand kunnen dienen of als stand-achterkant of zijkant. QuickSpace U-Walls kunnen ook tegenover elkaar worden geplaatst, zodat een afgesloten ruimte ontstaat met 2 ingangen. Op deze manier kunnen 2 tegenover elkaar gestelde walls een perfecte ruimte creëren voor bijvoorbeeld een afgesloten beursstand waarbij privacy gevraagd wordt, of bijvoorbeeld voor presentaties en workshops. QuickSpace U-Walls kunnen in allerlei kleuren verlicht worden voor mooie effecten. Daarnaast kunnen de walls goed gebruikt worden om bijvoorbeeld op te projecteren of om marketing uitingen te plaatsen.

Door de vormgeving hebben onze inflatable walls een zeer goede akoestische en geluid dempende werking, en kunnen ze daarmee goed dienen als afscheidingswand waarbij geluid overdracht moet worden geminimaliseerd.

 

Voor verhuurprijzen van de inflatable U-Wall en voor vragen of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Zie ons ook op Facebook.

 

Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.klik hier voor meer impressies

RECENTE OPDRACHTEN