U-Wall


Persoonlijk Contact


Model Lengte Breedte Hoogte Opp. Stoelen
U-Wall 6 6 m 2.5 m 2.5 m 13 m2 variabel
U-Wall 8 8 m 3 m 2.5 m 22 m2 variabel
U-Wall 10 10 m 4 m 2.5 m 38 m2 variabel
U-Wall 12 12 m 4 m 2.5 m 46 m2 variabel
U-Wall 14 14 m 4 m 2.5 m 54 m2 variabel
 • Inflatable U-Walls zijn ultiem voor gebruik op bijvoorbeeld beurzen, waarbij ze als afscheidingswand kunnen dienen of als stand-achterkant of zijkant.
 • QuickSpace U-Walls kunnen ook tegenover elkaar worden geplaatst, zodat een afgesloten ruimte ontstaat met 2 ingangen. Op deze manier kunnen 2 tegenover elkaar gestelde walls een perfecte ruimte creëren voor bijvoorbeeld workshops en presentaties waarbij privacy en optimale akoestiek gevraagd wordt.
 • QuickSpace U-Walls kunnen in allerlei kleuren verlicht worden voor mooie effecten. Daarnaast kunnen de inflatable walls goed gebruikt worden om bijvoorbeeld op te projecteren of om marketing uitingen te plaatsen.
 • Door de vormgeving hebben onze inflatable walls een zeer goede akoestische en geluiddempende werking, en kunnen ze daarmee goed dienen als afscheidingswand waarbij geluidsoverdracht moet worden geminimaliseerd.
 •  

  Voor verhuurprijzen van de inflatable U-Wall en voor vragen of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

   

  Al onze Domes en structuren voldoen aan de vereisten voor brandveiligheid volgens de DIN 4102 – B1 norm. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar.  klik hier voor meer impressies

RECENTE OPDRACHTEN